nogometni dresovi dječji Manchester City pobjeđuje u utrci

nogometni dresovi dječji Manchester City pobjeđuje u utrci za Gabriela Jesusa i trebao bi potpisati brazilskog napadača.

City je bio zainteresiran za 19-godišnju zvijezdu Palmeirasa, koju su prozvali ‘novim Neymarom’, ali se suočio s jakom konkurencijom Barcelone, Real Madrida, Manchester Uniteda i Paris St Germaina.

No, čini se da su Bluesi izmislili puno – i za manje od 27 milijuna eura, koje navode neki izvori.

Izvještaj u Španjolskoj sugerira da je u ugovoru o tinejdžeru predviđena otkupna klauzula u iznosu od 20 milijuna funti – ali to je klauzula koja se odnosila samo na Real Madrid, Barcelonu, Manchester United, Paris St Germain i Bayern München, pa je City morao platiti izgledi.

Gradski izvori poriču da je to slučaj, ali jasno je da su Modri ​​u snažnoj poziciji da ugrabe igrača

Isusov agent Cristiano Simoes pregovarao je s Cityom o petogodišnjem ugovoru, a španjolski list Sport tvrdio je da je igrač morao biti uvjeren da je izabrao City jer mu je srce bilo postavljeno na Nou Campu.

Isus je prošle godine proglašen najboljim pridošlicom u Brazilu
Čini se da su se City složili da Isus može ostati u Palmeirasu do zaključenja brazilskog prvenstva u prosincu.

City bi se mogao suočiti dresovi za decu mbappe s problemom radne dozvole ako postignu dogovor – Isus nije punopravni internacionalac i zato se ne bi automatski kvalificirao za dozvolu za igranje u Engleskoj. Postoji šansa da bi mu se moglo omogućiti da ostane u posudbi u Palmeirasu do 2018. godine.