nogometni dresovi dječji Manchester City pobjeđuje u utrci

nogometni dresovi dječji Manchester City pobjeđuje u utrci za Gabriela Jesusa i trebao bi potpisati brazilskog napadača.

City je bio zainteresiran za 19-godišnju zvijezdu Palmeirasa, koju su prozvali ‘novim Neymarom’, ali se suočio s jakom konkurencijom Barcelone, Real Madrida, Manchester Uniteda i Paris St Germaina.

No, čini se da su Bluesi izmislili puno – i za manje od 27 milijuna eura, koje navode neki izvori.

Izvještaj u Španjolskoj sugerira da je u ugovoru o tinejdžeru predviđena otkupna klauzula u iznosu od 20 milijuna funti – ali to je klauzula koja se odnosila samo na Real Madrid, Barcelonu, Manchester United, Paris St Germain i Bayern München, pa je City morao platiti izgledi.

Gradski izvori poriču da je to slučaj, ali jasno je da su Modri ​​u snažnoj poziciji da ugrabe igrača

Isusov agent Cristiano Simoes pregovarao je s Cityom o petogodišnjem ugovoru, a španjolski list Sport tvrdio je da je igrač morao biti uvjeren da je izabrao City jer mu je srce bilo postavljeno na Nou Campu.

Isus je prošle godine proglašen najboljim pridošlicom u Brazilu
Čini se da su se City složili da Isus može ostati u Palmeirasu do zaključenja brazilskog prvenstva u prosincu.

City bi se mogao suočiti dresovi za decu mbappe s problemom radne dozvole ako postignu dogovor – Isus nije punopravni internacionalac i zato se ne bi automatski kvalificirao za dozvolu za igranje u Engleskoj. Postoji šansa da bi mu se moglo omogućiti da ostane u posudbi u Palmeirasu do 2018. godine.

prodaja dresova za djecu Manchester City treću godinu

prodaja dresova za djecu Manchester City treću godinu zaredom preuzima Chelsea u finalu FA kupa mladih.

Prva dionica bit će na stadionu Academy u utorak 18. travnja, započinje u 19:45 i bit će prikazana na ITV4. Evo nekoliko stvari na koje morate paziti u igri.

Najbolja prilika do sada
Gradske akademske strane imaju talent nadjačati većinu timova u zemlji, ali su se pokazale kratkim kad su suočene s dodatnom fizičkom prisutnošću Chelseaja.

Londonskom klubu sigurno ne nedostaje tehnike, ali ima dodatnu prednost koja ih izdvaja i objašnjava njihov fenomenalan rekord na ovom natjecanju.

U finalu 2015. bili su ugodno bolji, a prošle su se godine pokazali predobri u revanšu. Oni će ovu utakmicu započeti kao favoriti, ali ovaj je usek Bluesa najtalentiraniji koji su imali od njih trojice.

Momčad Lee Carsley ove je sezone samo dva puta okusila poraz i ovo bi finale trebalo biti bliže od druga dva. Ako City želi poboljšati Chelsea, dres liverpoola prodaja ovo bi mogla biti godina.