Michael Carrick inzistira na dresovi sa imenom

Michael Carrick inzistira na dresovi sa imenom tome da njegova budućnost Manchester Uniteda tek treba biti odlučena.

35-godišnjak će biti izvan ugovora na kraju sezone nakon 11 godina na Old Traffordu.

U četvrtak je objavio da je dobio svjedočanstvo, koje će se igrati 4. lipnja s ekipom Uniteda 2008, koja je preuzela Carrick all-stars XI.

A na pitanje hoće li još biti United sljedeće sezone, veznjak je bio prepun.

Rekao je: “Nema se što prijaviti. Mislim da nije pravo vrijeme za najavu.”

Carrick je također bio van ugovora prošlog ljeta. Finale FA Cupa liverpool dres prodaja protiv Crystal Palacea na Wembleyju postalo je njegova posljednja utakmica za klub prije nego što je potpisao novi jednogodišnji ugovor.

Ostvario je više od 400 nastupa za United nakon dolaska iz Tottenhama za 18 milijuna u 2006. Liga kup koji je osvojio u nedjelju bila mu je deveta velika čast, uključujući pet naslova Premier lige.

Jose Mourinho će odlučiti hoće li Carricku ponuditi produženi ugovor ili ne. A menadžer Uniteda inzistira na tome da engleski međunarodni reprezentativac ovo ljeto zaslužuje svjedočenje.

Paul Pogba inzistira na nogometni dresovi za djecu prodaja

Paul Pogba inzistira na nogometni dresovi za djecu prodaja tome da ostaje ‘samopouzdan’ u Manchester Unitedu, usprkos njihovom groznom remiju u Premijer ligi protiv Stokea.

United je imao 24 pokušaja u napadu protiv gola Leeja Granta, ali elegantnu završnicu Anthonyja Marcijala u 69. minuti Joe Allen je otkazao osam minuta.

Pogba je postigao dvije izgledne šanse u prvom poluvremenu iz prolaza Jessea Lingarda i Daley Blind ugla, dok je kasno krenuo Marcusom Rashfordom u prečku preko prečke, dok je United krenuo u drugi međunarodni odmor u padu.

Nakon najskupljeg nogometaša na svijetu tvitnuo se nakon utakmice: “Razočaran žrebom, uvjeren u našu momčad, United, jaki smo.”

Golman David de Gea priznao je da se ‘iznervirao’ nakon što je liverpool dresovi njegova greška darovala Stokeu kasno izjednačenje.

De Gea je pogodio šut Glena Johnsona u 82. minuti, praćenje Jona Waltersa prešlo je na prečku, a Joe Allen zakucao je izjednačujući gol.

Manchester City dresovi prodaja pokušati osvojiti Ligu prvaka na jedini

Pep Guardiola kaže da će Manchester City dresovi prodaja pokušati osvojiti Ligu prvaka na jedini način na koji on zna … s golovima, golovima, ciljevima.

Kritičari sumnjaju može li Guardiolin otvoren stil dovesti Grad do slave u Europi.

No, Katalonac je zajamčio da će drugi meč u srijedu navečer biti uzbudljiv kao i prvi, koji je prije tri tjedna završio Cityju 5-3.

Taj je meč bio europski klasik jer je rani cilj Raheema Sterlinga poništen, ali Sergio Aguero ronaldo dres za djecu je dva puta izvukao razinu Bluesa i kasni udarci Johna Stonesa i Leroya Sanea zapečatili nevjerojatnu pobjedu.

Skeptici sumnjaju može li City napredovati u konkurenciji jednostavnim naoružavanjem opozicije.

Guardiola moli da se razlikuje i kaže da će reći svom timu da zauzme isti pristup u Stadeu Luja II.

“Možemo li na taj način osvojiti Ligu prvaka? Da, svakako “, rekao je.