Waynea Rooneyja nogometni dresovi akcija koji je izbacio Jordana Mchcha

Rooney je pokazivao nestrpljivost i nije bio sam

Bilo je mnogo polemike oko Waynea Rooneyja nogometni dresovi akcija koji je izbacio Jordana Mchcha rano u igri, a nije zbog toga poslan. Bila je to strana Rooneyja koju već neko vrijeme nisu vidjeli u Unitedu: neumoljiva i nepotrebna. Panditi su sigurno mislili da bi njegova kazna trebala biti veća od žute, ali pomalo je osvježavajuće čuti kako se Malky Mackay i Ben Turner ne slažu, navodeći želju za tjelesnošću u nogometnoj utakmici. Rooney nije bio ni sam; Cardiffov Gary Medel vrlo je lako mogao vidjeti crvenog za lijevi klub na Fellainiju.

Upornost Cardiffa isplati se

Tijekom cijele utakmice bilo je jasno da je Cardiffova smišljena taktika pobijediti što više slobodnih udaraca u poluvremenu Uniteda i testirati obranu Redsa s lopticama u okvir. Devedeset minuta su ih osujetili, ali plan je napokon uspio da Kim Bo-Kyung omogući izjednačenje. Činilo se da je United bio pod više zračnim napadom nego što je bio slučaj u drugim utakmicama Premier lige; bit će zanimljivo vidjeti prihvaćaju li i drugi menadžeri Mackayev pristup.

Dobro i loše od Evra

Izvješća koja povezuju United s potezom lijevog beka nisu tajna od ljeta; niti se veze s Patricom Evra udaljavaju od Old Traforda. Generalna igra Francuza protiv Cardiffa i njegov pogodak iz kornera pokazuju upravo ono što Evra još uvijek mora ponuditi Davidu Moyesu. Međutim, njegov neuspjeh u obilježavanju Kima na smrt je omogućio Cardiffu da postigne pogodak, razotkrivajući obrambene teškoće zbog kojih je United dobio povoda da izviđa druge mogućnosti.

Na slikama: Cardiff protiv Uniteda
Pogledajte galeriju?
Ponovo su se pojavili problemi sa veznim igrama

Odsutnost Michaela Carricka opet pokazuje rupe u veznom redu Uniteda. Marouane Fellaini juventus dres za decu tek treba opravdati svoju silnu cijenu, Tom Cleverley je hladno prokišio dok je Adnan Januzaj bio miran, dokazujući da je jednom zauvijek smrtna. Moyes će morati razmotriti prije siječnja može li riješiti probleme povećanjem razine performansi poput Fellainija i Cleverleyja ili ih je potrebno ojačati izvana, ali u međuvremenu će se morati nadati da Carrickovo odsustvo nije previše skupo.

Jedan stečeni poen?

Uvijek je neupućeno izgubiti bodove kasno i lako je vidjeti kako dva boda koja su pala protiv pridošlice iz Premier lige treba gledati kao da nisu u skladu sa standardima ekipe koja juri naslov. No, još uvijek je bod osvojen na mjestu gdje su Manchester City i Capital Capital Cup iz prošle godine poraženi ove sezone, tako da je prerano suditi kako će se bod slagati. “Crveni” su neporaženi za deset i tri boda na drugom mjestu lige, s gotovo trećinom propuštene sezone, daleko od katastrofalnog učinka.

Navijač Manchester Uniteda koji je klubovi dresovi u Španiji

Navijač Manchester Uniteda koji je klubovi dresovi u Španiji uhvaćen na snimanju fotoaparata tijekom ždrijeba “Redsa” u Europi stavio je to na početak – i pivom i votkom.

Milijuni širom zemlje smijali su se sinoć kad je ITV pokazao snimke mokaniziranog misterioznog čovjeka kako spava dok je tijekom prvog poluvremena zastoj muškarca Davida Moyesa s 0-0 zaostajao s Real Sociedadom.

Muškarci su se uhvatili u slučaju i danas mogu raskrinkati mršavog Crvenog kao žbuke Paul Haywood.

Uhvatili smo 51-godišnjaka koji je za trenutak slave okrivio demonsko piće.

Paul, iz Morecambea, navijač doživotnog Uniteda, objasnio je: “Bio je to vrlo ravan početak. Postoji skupina nas devetoro koji jednodnevne izlete u gostujuće igre i otišli smo u zračnu luku Manchester u 3 ujutro.

“Čim smo sletjeli, krenuli smo prema centru San Sebastiana ronaldo dres za decu i ušli smo u domaću pivu, mislim da se zove Mahou, i oprali smo je s nekoliko votki.

„Zatim smo izašli na stadion i tamo imali nekoliko kafića.

“Osjećao sam to tijekom prvog poluvremena – mislim da je piće i rano startanje nadjačao nad meni. Sjeo sam, oči su mi otišle i to je bilo to. “

Wayne Rooney priznao je da je dječji dresovi za nogomet ostao razočaran

Wayne Rooney priznao je da je dječji dresovi za nogomet ostao razočaran nakon što je postigao rekordni 250. gol za Manchester United.

Napadač je pomirio zbroj od 249 koji je postavio Sir Bobby Charlton i izjednačio vrijeme ozljede protiv Stoke Cityja.

Vlastiti pogodak Juan Mata u prvom poluvremenu doveo je Stoke u vodstvo, a United nije uspio pronaći odgovor prije nego što je Rooney izjednačio meč u zaustavnom vremenu.

No ostao je pomiješan osjećaj nakon što United nije uspio uzeti dresovi za decu ronaldo juventus sva tri boda protiv Marka Hughesa.

Upitan kako se osjeća u vezi s postignućem, Rooney je za MUTV rekao: “Malo čudno da budem iskren! Bilo bi ljepše da je to pobjednički cilj.

Zlatan Ibrahimović upozorio nogometni dres za djecu je da

Zlatan Ibrahimović upozorio nogometni dres za djecu je da će ‘svijet znati’ kad se vrati s ozljede nakon što je otkrio da je ‘koljeno gotovo tamo’.

Šveđanin je prošlu sezonu završio kao najbolji strijelac kluba, postigao je 28 golova, uprkos tome što je u travnju skinuo prednji križni ligament protiv Anderlechta.

Ugovor Ibrahimović u početku nije obnovljen, ali otkako se ponovno pridružio Manchester Unitedu na jednogodišnjem ugovoru kako pojačava povratak.

35-godišnjak odbio se nevjerojatno dobro od nadoknade, postavivši sat u Carringtonu, a Jose Mourinho imenovao ga je u svom sastavu za grupne faze Lige prvaka.

I dok nije prestao da procjenjuje kada će se vratiti u akciju, Ibrahimović dresovi nogometnih klubova se zavjetovao da će u svojoj drugoj sezoni na Old Traffordu napraviti veliki utjecaj.

“Koljeno je gotovo tu. Želim da svi imaju strpljenja”, rekao je radnicima na promotivnom događaju u tvornici Volvo u Torslandi u ponedjeljak.

Gol Thierryja Ambrosea pri njegovom fudbalski dresovi prodaja online prvom

Gol Thierryja Ambrosea pri njegovom fudbalski dresovi prodaja online prvom startu otkako se vratio iz dugotrajne ozljede nije bio dovoljan da spriječi da Manchester City EDS padne na razočaravajući poraz protiv Hull-a.

Saimo Simona Daviesa zapeo je za oči u ovom meču Premierlige, upečatljivom formacijom u kojoj je Angelino – lijevi bek od trgovine – sjedio ispred trojice obrane.

Bilo da je posjetitelje iznenadila ili ne, igra je brzo poprimila ton poznat poznavateljima ove blues strane.

City je vidio dosta lopte i kontrolirao igru, juventus dresovi prodaja a da ne testira dovoljno golmana.

Will Mannion, stoper Hull-a, u prvom je poluvremenu nekoliko pokušaja uštedio nekoliko napora, ali bilo je i nekoliko blokiranih napora, ali rezultat nije odražavao igru.