Ashley Young tvrdi da dječji nogometni dresovi u momčadi Manchester Uniteda

Ashley Young tvrdi da dječji nogometni dresovi u momčadi Manchester Uniteda postoji “zdrava konkurencija”, jer “svi imaju pobjednički mentalitet” usred Anthonyja Martialla i Marcusa Rashforda u tijeku je borba za početno mjesto.

Martial je bio jedan od zvijezda izvođača Uniteda dok je Jose Mourinho svladao CSKA Moskvu sjajnom pobjedom 4-1 u VEB Areni u srijedu navečer.

Krilo Francuske neprestano je mukom, lukavstvom i preokretom mučilo stariju pozadinu CSKA-e, te je u sjajnoj noći za United primio pogodak i dvije asistencije.

Mourinho je igrao poantu za rotaciju Martial-a i Rashforda, svaki dan, a Young, koji je ušao kao rezervni skiper, smatra da zdravo rivalstvo gura Unitedov sastav na nove visine.

“To je timska igra i momčad, a svi žele igrati dobro dybala dres dječji i žele biti u timu”, rekao je novinarima na pitanje o tome kako krilni igrači guraju jedni druge nakon meča.

“Svi se bore za mjesta i to je zdrava konkurencija. Kao što sam već rekao, imate 20 i više igrača koji žele ući u taj početni XI.