Za nizozemskog šefa Uniteda govorilo online nogometni dresovi

Louis van Gaal možda je samo još više oteo oluju.

Za nizozemskog šefa Uniteda govorilo online nogometni dresovi se da je odustao od izvršnog potpredsjednika Ed Woodwarda tijekom bijednog prosinca Redsa.

A sad se vratio iz Nizozemske nakon svoje mini stanke uz potpunu podršku klupskih donositelja odluka koji su preživjeli još jedan jadni niz protiv Southamptona.

Ali vraća se u neprijateljskiju atmosferu oko Uniteda. Ranije je tvrdio da su mu obožavatelji pružali podršku. Nakon Sveca nema izbjegavanja činjenice da je ta udobna deka skinuta.

Vukao ih je duhovitim govorima i pesnicom udarajući zvukom “Vojska Louisa van Gaala”, ali to im opet neće tako lako vratiti.

Dakle, ako je 64-godišnjaku dao kim da se bori na onome što on mora učiniti kako bi se ponovno uvrstio u Unitedove pristalice dobre knjige?

Učitavanje videaVideo nije dostupanKliknite za reprodukcijuTapnite dres ronalda za decu za reprodukciju Video će započeti u 8CancelPrijavite sada ATTACK, ATTACK, ATTACK
Nije raketna znanost. Doista očito zaista. Odgovor gleda svakoga u lice.

Pustiti Redse da ostave povodac i napuste svoj nogometni stil poput rakova možda neće pobijediti u svakoj utakmici, dok obrana ostaje porozna kada je nezaštićena, ali bolje je nego izgubiti, a da pritom ne izgubite niti jedan korak.

Obožavatelji bi smanjili Van Gaala malo kad bi prepoznao vrijednost odricanja od njegove negativne taktike. Mogao bi razmišljati dok se krave ne vrate kući da ih United napada, ali kad na Old Traffordu možete samo jedan meč zabiti protiv Southamptona, rasprava ne pada.

Dosada = booing.

Heroj u PSV-u, ali sada Memphis treba postati jedan u Unitedu
SORTE IZ MEMFIJE
Nizozemski krilni igrač vratio se prošlog vikenda u Eindhoven nakon što su ga prošle sezone osvojili Golden Boot i Eredivisie, dok su se PSV-ovi ljudi službeno oprostili. Redoviti promatrači u Nizozemskoj ne mogu vjerovati koliko stan 21-godišnjak gleda na United.

On možda nije najbolji napadač na svijetu i pravi neke fatalne defenzivne pogreške, ali vraća mu napadačko samopouzdanje i United će donijeti nagrade za koje su mislili da su ih kupili za 25 milijuna ljeti.

OSVOJITE FA KUP I / ILI EUROPA LIGU
Ništa poput komada srebrnog pribora koji bi obožavateljima vratio hranu s dlanova. Samo pitajte sir Alexa Fergusona.

Kampanja gnjeva izgledat će puno svjetlije nakon vožnje autobusom otvorenog vrha oko Manchestera.

Nije rub sjedala pa siđite s njega!
POKAŽITE NEKU PASIJU
Van Gaal je iznio svoje mišljenje da pasivno sjedi na udobnom sjedalu klupe dok piše bilješke kada su drugi menadžeri slični kutijama u tehničkom području. Smatra da to njemu ne odgovara. Ali čak i ako se radi o djelu, malo bi djelovalo na dodirnoj liniji dobro bi propalo. Ako se ne može animirati, naredite da Ryan Giggs bude vidljiv.

RADITE NEKA JANUARNA POSLOVANJA
To je vjerojatno najmanje ostvarivo od akcija osvajanja glasova koje bi pomogle Van Gaalovom pitanju navijačima.

Notorno je teško dovesti onog igrača koji bi ugodio podršci u ovo doba godine. Ali ne postoji ništa poput novog svježeg lica za povećanje raspoloženja u svlačionici i čini se da je timu Redsa sigurno potrebno nešto što bi podiglo mrak.

Manchester City vodi računa o nogometni dresovi online Barceloni starleti Abel Ruiz

Manchester City vodi računa o nogometni dresovi online Barceloni starleti Abel Ruiz, pokazuju izvještaji.

Španjolski napadač mlađih od 17 godina slovi kao jedan od najjačih talenata kluba La Lige, ali izrazio je bojazan da mnogi neće dobiti priliku u prvom timu na Nou Campu, jer smatra odmakom.

Ruiz je u utorak spremio državu protiv Niger-a na Svjetskom prvenstvu ispod 17 godina, dok je i dalje demonstrirao svoje vještine postizanja golova.

Međutim

Sunce

izvještava da se City sučeljavao s konkurencijom iz Premier League dječji nogometni dres barcelona rivala Arsenala i Chelseaja koji su obojica stupili u kontakt s igračevim predstavnicima.
Ali Bluesi moraju biti brzi u potrazi jer Ruiz u svom ugovoru ima klauzulu o otkupu od 3 milijuna eura, a katalonski divovi žele pregovarati o ugovoru prije nego što isti istekne 2019. godine.

U međuvremenu, City se još uvijek nada da će dovesti Ryana Bertranda u Etihad.

jeftini dresovi činilo se da je David Silva bio među igračima

Manchester City nam je već dao uvid u kućnu majicu za kampanju 2017/18.

Iako je datum maloprodaje odgođen za ovaj tjedan, jeftini dresovi činilo se da je David Silva bio među igračima koji su nosili kit na teren za vježbanje, prije no što je Bernardo Silva fotografiran s njim u nekim pažljivo snimljenim kutovima.

Ako će se City postrojiti za većinu igara u njihovoj tradicionalnoj plavoj boji, njihov treći komplet mogao bi biti zelen.

Prema, Blues će ispasti u maskirnom broju za gostujuće igre u kup natjecanjima koji će biti objavljeni u rujnu.

Manchester City su ovog ljeta povećali svoju nevjerojatnu vatrenu snagu dovodeći Bernarda Silvu i tri napada puna leđa.

Imaju najbolju frontu u ligi s opcijama koje bi svaki drugi klub zasigurno mogao trgovati u trenu kad bi mogao.

Ali Pep Guardiola i dalje ima velikih problema.

Veliki dio prošle sezone proveo je razgovarajući o nedostacima Cityja tottenham dresovi u kutijama – gdje se pobjeđuju i gube nogometne igre – a bluesov šef ostaje nezadovoljan njihovim naporima unatoč pobjedničkom startu sezone.

Užasnut ako je vidio željeno poboljšanje s njegove strane, odgovorio je grubo: “U Brightonu, ne. Protiv Tottenhama, ne.”

Menadžer Manchester Citya Pep Guardiola dres za djecu

Menadžer Manchester Citya Pep Guardiola dres za djecu kaže da nije postignut napredak u nastojanju kluba za braniteljem Evertona Johnom Stonesom.

Grad žele da 22-godišnjak postane njihov sedmi potpis ljeta i podnio je ponudu u iznosu od oko 40 milijuna eura.

Stones je obavijestio službenike u Goodsion Parku o svojoj želji da se preseli u City – ali Everton izdržava za naknadu koja je bliža 50 milijuna eura.

Budući da je sezona Premier lige udaljena manje od tjedan dana, Guardiola očajnički želi dodati Stonesa svom sastavu, ali postizanje dogovora s Evertonom pokazalo se problematičnim.

“Još je igrač Evertona”, rekao je. “To se pitanje tiče tržišta, dresovi nogometnih klubova pa je Txiki Begiristain prava osoba. Znam kako to radi ovdje u Engleskoj. Ja sam samo trener. Dajem svoje mišljenje, moj savjet klubu i klubu odlučuju najbolje što je moguće.

“On je trenutno igrač Evertona. Ne znam što se događa u budućnosti, ali on igra u memoriju za Waynea Rooneyja, danas igra protiv Espanyola, tako da je igrač Evertona. “