cijelu nogometni dresovi za djecu prodaja utakmicu protiv Bayerna

Mladić Manchester Cityja Angelino kaže kako se nada da će dobiti više vremena za dokazivanje tokom klupske turneje po Kini.

19-godišnjak je u srijedu igrao cijelu nogometni dresovi za djecu prodaja utakmicu protiv Bayerna iz Münchena i impresionirao svojom svestranošću i kvalitetom, izvukao je pohvale od menadžera Pepa Guardiole tijekom intervjua nakon meča.

Budući da je Cityju potreban lijevi bek, njegov nastup bio je dobro tempiran – i za CityTV je rekao kako se nada da je to prva od mnogih šansi u predsezoni.

“Bio je to vrlo poseban trenutak za mene”, rekao je. “Nisam očekivao da ću igrati punu igru, ali zahvaljujem Pepu i cijelom osoblju. Nadam se da ću dobiti još nekoliko minuta ove turneje.”

18-godišnji Tosin Adarabioyo također je igrao protiv Nijemaca – i on je, također, impresioniran uvjerenim prikazom.

Video LoadingVideo UnavailableClick to playTapnite za dres liverpoola prodaja reprodukciju Video će započeti u 8CancelPlay now
Srednji bek, kojeg mnogi smatraju jednim od najperspektivnijih igrača Cityja, rekao je da je to bio poseban trenutak za sudjelovanje u prvoj utakmici Guardiole.

I kaže da je cijeli tim uzbuđen što radi s Kataloncem.

“Bila mi je velika čast što sam započeo Pepovu prvu igru ​​kao trener ovdje, rekao je Adarabioyo.” U početku je to moglo biti zastrašujuće, jer je on najbolji svjetski trener.

“Ali vrlo je posebno kada svi rade s njim.”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *