cijelu nogometni dresovi za djecu prodaja utakmicu protiv Bayerna

Mladić Manchester Cityja Angelino kaže kako se nada da će dobiti više vremena za dokazivanje tokom klupske turneje po Kini.

19-godišnjak je u srijedu igrao cijelu nogometni dresovi za djecu prodaja utakmicu protiv Bayerna iz Münchena i impresionirao svojom svestranošću i kvalitetom, izvukao je pohvale od menadžera Pepa Guardiole tijekom intervjua nakon meča.

Budući da je Cityju potreban lijevi bek, njegov nastup bio je dobro tempiran – i za CityTV je rekao kako se nada da je to prva od mnogih šansi u predsezoni.

“Bio je to vrlo poseban trenutak za mene”, rekao je. “Nisam očekivao da ću igrati punu igru, ali zahvaljujem Pepu i cijelom osoblju. Nadam se da ću dobiti još nekoliko minuta ove turneje.”

18-godišnji Tosin Adarabioyo također je igrao protiv Nijemaca – i on je, također, impresioniran uvjerenim prikazom.

Video LoadingVideo UnavailableClick to playTapnite za dres liverpoola prodaja reprodukciju Video će započeti u 8CancelPlay now
Srednji bek, kojeg mnogi smatraju jednim od najperspektivnijih igrača Cityja, rekao je da je to bio poseban trenutak za sudjelovanje u prvoj utakmici Guardiole.

I kaže da je cijeli tim uzbuđen što radi s Kataloncem.

“Bila mi je velika čast što sam započeo Pepovu prvu igru ​​kao trener ovdje, rekao je Adarabioyo.” U početku je to moglo biti zastrašujuće, jer je on najbolji svjetski trener.

“Ali vrlo je posebno kada svi rade s njim.”

Crveni se suočavaju sa svojim dječji dresovi

Manchester United je na prvom mjestu zbog svog vikend obračuna s Liverpoolom.

Crveni se suočavaju sa svojim dječji dresovi starim neprijateljem u Premier ligi na Old Traffordu u nedjelju popodne pobijedivši u devet uzastopnih utakmica.

Subotnja pobjeda FA Cupa nad Readingom, a uspjeh EFL kupa u utorak od noći protiv Hulla znači da su bez pobjede u 15 utakmica u svim natjecanjima, a branitelj Chris Smalling vjeruje da raspoloženje u United kampu ne bi moglo biti bolje.

“Prije nego što smo se suočili s Readingom u subotu, znali smo da imamo tri utakmice u tri različita natjecanja”, rekao je on za MUTV.

“Znali smo da ako nastavimo pobjednički niz, dječji dres luka modrić tada ne možemo imati više samopouzdanja ući u jednu od najvećih utakmica sezone. Svi su stvarno spremni za to.

„Sada možemo preusmjeriti pažnju na tu igru. Mislim da ćemo se oporaviti u srijedu, a onda imamo dobrih nekoliko dana da radimo na taktikama kako poništiti njihove prijetnje i stvarno utjecati na vlastitu igru ​​kako bismo nastavili dalje.

Navijači Manchester Uniteda žele i dresovi za djecu

Navijači Manchester Uniteda žele i dresovi za djecu Adnana Januzaja i Juana Matau u startnom XI-u uz bok protiv Evertona.

Kad je Wayne Rooney suspendiran i Ander Herrera napolje s slomljenim rebrom, postoje barem dva mjesta za grabljenje u Redsima XI.

Očekivalo se da će Darren Fletcher u nekim četvrtima popuniti ulogu Herrere, a Mata i Januzaj ostavili su da se nadmeću za posljednje mjesto.

No, navijači Uniteda radije bi napadali, stavljajući obojicu na štetu Fletchera.

Inače, navijači bi dali Paddyju McNairu drugi start, kao što liverpool dresovi prodaja je predložio Louis van Gaal. Čini zadnja četvorka, uključujući Marcosa Rojoa, Rafaela i Luke Shawa, a na golu je David de Gea.

Daley Blind i Angel di Maria, koji su kompletirali sredinu terena, su prednjačili Robin van Persie i Radamel Falcao.

Težnja Josea Mourinha za osvajanje svog nogometni dresovi akcija

Manchester United je započeo kampanju Premier lige protiv West Hama kod kuće.

Težnja Josea Mourinha za osvajanje svog nogometni dresovi akcija prvog naslova na Old Traffordu započela je 12. kolovoza protiv ekipe Slavena Bilića.

Objavljena su čelna kola Premier lige, a United je suočen s relativno ljubaznim početkom kampanje.

Oni se ne suprotstavljaju nijednom od najboljih šestosezonskih sezona sve dok ne otputuju na Anfield i igraju Liverpool 14. listopada.

Prvi derbi dolazi 9. prosinca kada su na Old Traffordu ugostili Manchester City Pepa Guardiola.

Ta utakmica Liverpoola započinje škakljivu čaroliju utakmica dječji dres ronaldo juventus kada se United protiv Tottenhama doma (28. listopada) i prvaka Chelseaja (4. studenog) gostuje u dva od sljedeća tri susreta.

Prosinac započinje težak početak igrama uzvratnim igrama protiv Cityja i Arsenala (u gostima 2. prosinca).

Spasitelj Manchester Uniteda Daley Blind nogometni dresovi dječji

Spasitelj Manchester Uniteda Daley Blind nogometni dresovi dječji frustriran je zbog sporog početka igre.

Nizozemac je postigao izjednačenje za zaustavljanje vremena dok je United spasio neriješeno 1-1 uprkos tome što je u nedjelju bio drugi najbolji u West Hamu.

United je postigao samo pet golova prvog poluvremena u posljednjih šest utakmica Premier lige – tri protiv podrumskog kluba Leicester – i propustio je šansu da se plasira unutar tri boda drugoplasiranog Manchester Cityja.

Redsi zabavljaju Burnleyja u srijedu, a Blind se nada da će strana Luisa van Gaala “zabiti ranije” nego što je to slučaj kod Upton Parka.

“Sviđa mi se što je rana igra već zato što ovu možemo zaboraviti”, rekao je Blind za MUTV.

“Moramo nastaviti gledati, a tri boda su važna u sljedećoj utakmici.

“Pokazali smo borbeni duh i karakter koji imamo i juventus dres za djecu pokušali smo na kraju pobijediti u igri, ali moramo imati ždrijeb i jedan bod. Naravno, željeli smo i više.

“Morali smo zabiti ranije u igri, a ne na kraju. Mislim da smo to mogli učiniti. Imali smo šanse, ali ne i cilj.

“Dobro je što stvaramo šanse i dobro je što zadržavamo posjed.”