Mladi Nizozemac nije najbolji mjesec koji nogometni dres za djecu se trenutno

Memphis će ove subote obilježiti svoj 22. rođendan, no hoće li se drugi napadač Uniteda proslaviti u 18-godišnjem Louisu Gaalu u Sunderlandu.

Mladi Nizozemac nije najbolji mjesec koji nogometni dres za djecu se trenutno nalazi među dionicama navijača Redsa nakon što mu je prijelazni put u Chelsea prošle nedjelje oduzet, a Guus Hiddink je slomljen i postigao izjednačenje vremena za ozljede.

Memphis je na društvenim mrežama pretrpio težak udarac zbog odustajanja, kad je bio duboko na neprijateljskom teritoriju i morao se držati za loptu kako bi pokrenuo sat.

U igru ​​je u 86. minuti došao zamjena za strijelca Jessea Lingarda. Potonji veliki posao poništen je u gromoglasnom trenutku.

Menadžer Louis van Gaal također ga je pogodio u vrat zbog slabe selekcije izbora jer je United krvario pobjedu.

Gledajte: Louis Van Gaal bijesan je na novinare nakon meča s Chelseajem

Video LoadingVideo UnavailableClick to ronaldo dres za djecu juventus playTapnite za reprodukciju Video će započeti u 8CancelPlay now
Iako je Memphis imao saveznika u kapetanu Wayneu Rooneyju, i dalje se u ponedjeljak navečer našao u skupini mlađih od 21 godine.

Tri asistencije u showu 7 Will Will Keane protiv Norwicha pomogle su mu u napadu gledajući Van Gaala na Old Traffordu uzimajući u obzir.

Ali skupa greška Stamford Bridgea istaknula je tešku debitantsku kampanju za Memphis.

Kad je prošlog ljeta potpisan iz PSV Eindhovena nakon 22 gola u Eredivisiji koji je njegovom klubu donio titulu i osvojio mu nizozemsku Zlatnu čizmu, veliko je pitanje među promatračima u Nizozemskoj bilo bi li on sljedeći Cristiano Ronaldo na Old Traffordu ili sljedeći Nani?

Na slikama: Chelsea protiv Uniteda

Pogledajte galeriju
To je palo na pamet nakon njegove greške u Chelseaju. Na istom terenu u listopadu 2012. Nani je u sličnim okolnostima podigao utakmicu Capital One Cupa za Redse.

Vodeća 3-2 United igrala je u neriješenom roku kada je Nani imao loptu u Chelseajevoj polovici, ali je puno izgubio posjed bijesa Sir Alexa Fergusona.

“Dali smo loptu za treći pogodak u potpunoj kontroli utakmice u tom trenutku”, rekao je Ferguson. “Trebali smo samo vidjeti utakmicu u dobrom posjedu.

“Nani je iskusan, ali on je igrač koji želi pobijediti muškarce, a ja ga često odvraćam od toga. U toj situaciji, kad bismo držali loptu kod kornera, igra je gotova.