Josea Mourinha preko linije protiv Zorya nogometni dresovi komplet

Pobjednik utakmice Manchester Uniteda, Europa liga Zlatan Ibrahimović, bizarno je udario bivšeg crvenog Michaela Owena zbog nedostatka kretanja.

Švedski napadač Uniteda bit će 35 sljedećeg ponedjeljka, a pobijedio je pobjednika i povukao Josea Mourinha preko linije protiv Zorya nogometni dresovi komplet Luhansk u četvrtak navečer u pobjedi Redsa 1: 0.

No, Owen, koji je tri godine u Unitedu postigao 17 golova na 49 utakmica prije nego što se povukao u dobi od 33 godine, bio je iznenađujuće kritičan prema Ibrahimoviću.

“Njegov pokret me malo razočara”, rekao je pandit Owen za

BT Sport

,
“On samo puno stoji. Zbog visine mu se izmiče.

“Od njega nije bilo pokreta.” Samo je sklon nogometni dresovi za ekipe stajati iza stražnjeg stuba i čekati loptu. Večeras je bilo nekoliko križeva i ostao je u istom položaju. ”

Ibrahimović je na Old Traffordu odmah postao narodni heroj, postigavši ​​već šest golova za Redse koji su započeli u Community Shield-u protiv prvaka Leicester Cityja na Wembleyju.

krenuti protiv boka liverpool dresovi Arsena Wengera

Manuel Pellegrini otkrio je kako će nogometducan.com Matija Nastasić propustiti subotnji okršaj s Arsenalom.

Nastasić neguje ozljede teladi, a Pellegrini je, govoreći na svojoj tjednoj konferenciji za novinare, rekao da će srpskom branitelju trebati još “tjedan dana” prije nego što se on ukloni.

Čileanac je rekao da Gael Clichy i Stevan Jovetić rade normalno “nakon otkaza zbog ozljede. Spremni su za Arsenal ako budu izabrani.

Pellegrini je rekao: “Nastasiću je potreban još tjedan dana. Jovetić normalno radi s cijelim odredom, a također i s Clichyjem.

“Više nemamo ozlijeđenih.”

Vincent Kompany spreman je krenuti protiv boka liverpool dresovi Arsena Wengera nakon što je iskoristio zamjenu protiv Bayerna iz Münchena. On je postavljen za partnera Martina Demichelisa straga u Nastasićevo odsustvo. Micah Richards vjerojatno neće biti spreman nakon što je šepajući ozlijedio potkoljenicu od Bayerna.

Pellegrini je rekao da će u subotu odlučiti hoće li vratiti Joea Hart-a u prvi tim ili zadržati vjeru s Costelom Pantilimonom.

Marcus Rashford vjeruje da online nogometni dresovi

Marcus Rashford vjeruje da online nogometni dresovi mu je menadžer Manchester Uniteda Jose Mourinho dao veće samopouzdanje da se izrazi u svojoj drugoj sezoni.

Rashford je uživao u stratosferskom usponu prošle godine kada je postigao četiri gola u svoje prve dvije utakmice u karijeri protiv Midtjyllanda i Arsenala i nastavio u finale FA kupa.

Izlazak 19-godišnjaka nagrađen je pozivom u Englesku, a Rashford je pogodio svoj međunarodni debi prije nastupa na Euro 2016.

Rashford je imao više sporedne uloge u Unitedu nakon dolaska Zlatana Ibrahimovića, ali inzistira na tome da njegovo samopouzdanje nije popuštalo pod Mourinhom.

“Moja svestrana igra toliko se dres modric za djecu poboljšala tijekom prošle godine”, rekao je Rashford Uefi. “Radim stvari za koje sam znao da uvijek mogu, ali to ne radim kad sam bio mlađi. Biti u stanju to raditi na terenu i pokazati ljudima to je dobar osjećaj.

Mladi Nizozemac nije najbolji mjesec koji nogometni dres za djecu se trenutno

Memphis će ove subote obilježiti svoj 22. rođendan, no hoće li se drugi napadač Uniteda proslaviti u 18-godišnjem Louisu Gaalu u Sunderlandu.

Mladi Nizozemac nije najbolji mjesec koji nogometni dres za djecu se trenutno nalazi među dionicama navijača Redsa nakon što mu je prijelazni put u Chelsea prošle nedjelje oduzet, a Guus Hiddink je slomljen i postigao izjednačenje vremena za ozljede.

Memphis je na društvenim mrežama pretrpio težak udarac zbog odustajanja, kad je bio duboko na neprijateljskom teritoriju i morao se držati za loptu kako bi pokrenuo sat.

U igru ​​je u 86. minuti došao zamjena za strijelca Jessea Lingarda. Potonji veliki posao poništen je u gromoglasnom trenutku.

Menadžer Louis van Gaal također ga je pogodio u vrat zbog slabe selekcije izbora jer je United krvario pobjedu.

Gledajte: Louis Van Gaal bijesan je na novinare nakon meča s Chelseajem

Video LoadingVideo UnavailableClick to ronaldo dres za djecu juventus playTapnite za reprodukciju Video će započeti u 8CancelPlay now
Iako je Memphis imao saveznika u kapetanu Wayneu Rooneyju, i dalje se u ponedjeljak navečer našao u skupini mlađih od 21 godine.

Tri asistencije u showu 7 Will Will Keane protiv Norwicha pomogle su mu u napadu gledajući Van Gaala na Old Traffordu uzimajući u obzir.

Ali skupa greška Stamford Bridgea istaknula je tešku debitantsku kampanju za Memphis.

Kad je prošlog ljeta potpisan iz PSV Eindhovena nakon 22 gola u Eredivisiji koji je njegovom klubu donio titulu i osvojio mu nizozemsku Zlatnu čizmu, veliko je pitanje među promatračima u Nizozemskoj bilo bi li on sljedeći Cristiano Ronaldo na Old Traffordu ili sljedeći Nani?

Na slikama: Chelsea protiv Uniteda

Pogledajte galeriju
To je palo na pamet nakon njegove greške u Chelseaju. Na istom terenu u listopadu 2012. Nani je u sličnim okolnostima podigao utakmicu Capital One Cupa za Redse.

Vodeća 3-2 United igrala je u neriješenom roku kada je Nani imao loptu u Chelseajevoj polovici, ali je puno izgubio posjed bijesa Sir Alexa Fergusona.

“Dali smo loptu za treći pogodak u potpunoj kontroli utakmice u tom trenutku”, rekao je Ferguson. “Trebali smo samo vidjeti utakmicu u dobrom posjedu.

“Nani je iskusan, ali on je igrač koji želi pobijediti muškarce, a ja ga često odvraćam od toga. U toj situaciji, kad bismo držali loptu kod kornera, igra je gotova.