Bukureštu dječji dresovi za nogomet prije subotnjeg ručka sa Stokeom

Pep Guardiola neće uživati ​​u Bukureštu dječji dresovi za nogomet prije subotnjeg ručka sa Stokeom, ali pobjeda od pet zvjezdica protiv Steaue osigurava da se povratak u srijedu ponese u zrak formalnosti.

Kao takvo, nema potrebe da zvijezde budu svježe s datumom u srednjem tjednu, pa bi on trebao odabrati svoj najjači Manchester City XI koji će preuzeti Stokea.

Sam menadžer rekao je da se ne želi pretjerano okretati, a postoji prilika za zamah nakon naporne pobjede protiv Sanderlanda.

Raheem Sterling pokazao je vrijednost samopouzdanja, a Guardiola bi trebao povećati svoje povjerenje na sadašnjim startovima, a ključni će se podaci još uvijek vratiti iz ozljede.

Stoke vs Steaua
Aguero je sjajno započeo sezonu.
Grad je bio rumen u Rumunjskoj, ali oporba se jedva borila,juventus dresovi prodaja a još manje borila se. Dva kaznena zida s obje strane početnog gola ukazivala su na polusjenovitu, amatersku odbranu u showu, a Willy Caballero je u velikoj mjeri bio nespreman na drugom kraju.

Stoke je privukao uvodni raspored vikenda s novo promoviranim Middlesbroughom, a Jack Butland je ozlijeđen, ali Mark Mark Hughes trebao bi pružiti više prijetnje naprijed i veću čvrstinu u leđima nego što je City doživio na europskoj pozornici.

To je prva domaća igra Pottera u ovoj sezoni i oni bi rado voljeli dodati Pep na njihov popis skalpa.

Grad sada mora dokazati da je Steaua nastup bio toliko o vlastitim vještinama koliko i oporba.