Stevan Jovetić na vrijeme nogometni dresovi online oporaviti od ozljede

S obzirom na Cityov popis ozljeda praktički ste prisiljeni na formaciju 4-5-1 ili barem varijaciju na tu temu. No Cityov veznjak je tako moćan i to može biti dobra stvar.

Igrao bih ono što smatram najboljim mogućim veznim redom Bluesa, s tim da Fernando i Fernandinho drže iza Davida Silve, Yaya Tourea i Samira Nasrija.

Grad će se nadati da će se Stevan Jovetić na vrijeme nogometni dresovi online oporaviti od ozljede koljena i dobar je čovjek koji će se povezati s obrascima Nasrija i Silve. U obranu bih dopustio Aleksu Kolarovu.

Pavlov XI (4-2-3-1): Hart, Kolarov, Mangala, Demichelis, Zabaleta, Fernando, Fernandinho, Nasri, Silva, Toure, Jovetic

Testiramo novu stranicu: Ovaj sadržaj uskoro dolazi Simon Bajkowski
Veliko pitanje svodi se na napad.

Manuel Pellegrini govorio je u rujnu o uključivanju Tourea, Fernanda i Fernandinha u isti tim i sada bi moglo doći vrijeme da se okuša, s Ivorianom u naprednoj ulozi i Davidom Silvom kao lažnim devetom.

Zajedno s Nasrijem i Navasom, ta bi prednja šestorica trebala stvoriti neymar dres prodaja dovoljno šansi da se Palace oslobodi.

Kompanyjeva ozljeda znači da bi Demichelis i Mangala trebali započeti straga. Zadržao bih Gaela Clichyja s lijeve strane i poveo Pabla Zabaleta za Sagna.

Pozo i Lampard mogu se nadati da će utjecati sa klupe ako se Bluesi trude da sruše posjetitelje.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *