Josep Maria Bartomeu dresovi prodaja priznao je da je kontinuirana

Barcelonin predsjednik Josep Maria Bartomeu dresovi prodaja priznao je da je kontinuirana kontroverza oko transfera Neymara “neugodno” za klub.

Nedavno imenovani katalonski predsjednik razgovarao je ekskluzivno za BBC i inzistirao da Barcelona nije učinila ništa loše.

Neymar se prošlog ljeta preselio u Španjolsku iz Santosa, no tada je dugotrajna naknada za transfer bila netočna i Barcelona duguje 7,58 milijuna funti poreza.

Cijela je afera ostavila Bartomeua nezadovoljnim, rekao je: “Sramotno je jer mislimo da smo u pravu. Mislimo da smo stvari napravili kako treba, da je sve napravljeno na ispravan i najbolji način.

“Barcelona se ponašala na odgovarajući način, ali ako netko misli da postoji oštećenje imena Barcelone, onda treba oštetiti štetu.

“Nismo zadovoljni situacijom, ali postoji šteta koju je potrebno popraviti.”

Neymar je ozlijeđen u vrijeme kada su prve optužbe dolazile do izražaja, ali otkako se vratio iz udarca u gležanj, nije postigao istu razinu performansi koju je prethodno pokazao.

Iako bi se moglo spustiti na Neymara koji se upravo vraća zbog ozljede,ronaldo dres za djecu to također može utjecati na njegov transfer koji utječe na njegov učinak.

Barcelona i Neymar nadaju se kako će se stalne špekulacije i rasprave o njegovom ljetnom potpisivanju uskoro završiti i nogomet na terenu može dominirati vijestima.