Legenda Bayern München Paul Breitner dječji nogometni dresovi

Legenda Bayern München Paul Breitner dječji nogometni dresovi vjeruje da napadač Santosa Neymar treba preseliti u vrhunski europski klub kako bi maksimizirao svoj potencijal.

Mladi Brazilac odavno je povezan s preseljenjem u Europu, uključujući Bayern od objave da će Pep Guardiola postati glavni trener ovog ljeta.

Neymar se do sada odupirao iskušenju da napusti Santos, ali bivša zvijezda Zapadne Njemačke vjeruje da treba poduzeti sljedeći korak.

Bretiner je za ESPN Brasil rekao: “Nitko ne zna svoj pravi potencijal. Mora svaki dan igrati protiv igrača poput [Franck] Riberyja i Cristiana Ronalda da zna je li on prava zvijezda ili ne.

“Volio bih vidjeti Neymara kako svira u Europi, jer nitko ne zna kako je dobar. Čak ni on to ne zna.

“Postati zvijezda samo u Brazilu nije dovoljno. On mora dokazati svoju klasu, svoju razinu, svoje vještine, gdje se trenutno igra najbolji nogomet, a to je u Europi.”

61-godišnjak je naveo napadača Barcelonu Lionela Messija dres ronaldo kao primjer Južnoamerikanca koji je svoju karijeru odveo na višu razinu pomicanjem preko Atlantskog oceana.

Bretiner je dodao: “Smiješno mi je kad sam pročitao da želi biti najbolji na svijetu koji igra ovdje. Messi ne bi postao najbolji igrač u toj riječi da je ostao u Argentini. Neymar neće niti. “

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *