Dunga dječji nogometni dres je priznao da bi radije imao Neymar

Brazilski trener Dunga dječji nogometni dres je priznao da bi radije imao Neymar u brazilskoj olimpijskoj momčadi u srpnju nego momčad koja će se natjecati u stogodišnjici Copa America u lipnju. Brazil će igrati na oba turnira, potonji traži U-23 momčad, s tri igrača koji su stariji od 23 godine.

Dunga razmišlja o tome hoće li Neymar pretvoriti u jedno od svojih triju dodataka. Brazil nikada nije osvojio olimpijsko zlato za nogomet, a igre će se odvijati na domaćem tlu, “Teško je izabrati”, rekao je Dunga Esporte Interativo TV.

“Ali mislim da je pitanje važnosti, to je olimpijska [zlatna] medalja Brazil nikada nije pobijedio. Neymar dolazi iz iscrpljujuće sezone i imao bi vremena za oporavak. Dolazio bi s kondicioniranjem. u dva natjecanja. ”

Barcelona će vjerojatno pružiti strogo protivljenje dres mbappe psg ako ga Brazil odabere za oba turnira, iako tehnički ne mogu spriječiti Dungu da to učini, jer su oba FIFA mandatna turnira, ostavljajući klubove nemoćnim povući igrače odabrane za igru.