Branitelj Barcelone Daniel nogometni dresovi prodaja Alves priznao

Branitelj Barcelone Daniel nogometni dresovi prodaja Alves priznao je da je ova sezona za njega “vitalna”.

Brazilski internacionalac, koji je ovog ljeta bio povezan s odmakom od katalonskog kluba, zadovoljan je što ga novi trener Luis Enrique želi zadržati i željan je impresionirati.

“Živim iz godine u godinu”, rekao je, kako je izvijestio FIFA.com. “Htio sam razgovarati s Luisom Enriqueom da znam je li on računao na mene. Rekao je da jest. Ako računa na mene, računam na mu.

“Nikad nisam vidio sebe kako napuštam tottenham dres Barçu. Nisam htio ići. Moj ugovor s Barcom završava 2016. godine. Za dobro ili loše, ova sezona mi je važna.”

stranici uglednog nogometni dresovi komplet novinara

Bordeaux je spreman napraviti ponudu za Napolijevog braniča Henriquea.

Na internetskoj stranici uglednog nogometni dresovi komplet novinara Sky Sport Italia Gianluce Di Marzia tvrde da odjeća Ligue 1 želi kupiti 28-godišnjaka i ponuditi mu oko 3 milijuna eura da ga osigura.

Henriqueova budućnost u Napoliju neizvjesna je nakon dolaska glavnog trenera Maurizia Sarrija iz Empolija.

Dolazni taktičar je radio na preoblikovanju svoje momčadi, a očekuje se da će brojni igrači otići prije zatvaranja ljeta.

Smatra se da je Henrique, zajedno s veznjacima Jonathanom de Guzmanom i Gökhanom Inlerom, te s punim leđa Faouzi Ghoulamom, među onima koji su mogli krenuti dalje.

Njegova raznovrsnost – on je prije svega centar-leđa, ali može pokriti s punim leđima i kao vezni igrač – čini ga dobrim izborom za Sarrija, ali njegov zahtjevan pristup znači da Henrique možda ne odgovara njegovoj filozofiji.

Brazilski internacionalni – šest puta veći dres messi za djecu od debitiranja 2008. – ima ugovor do lipnja 2017., ali ako je prodan Bordeauxu za predložene brojke, Napoli će nadoknaditi veliki dio prijavljenih 4 milijuna eura koje su potrošili na potpisivanje Palmeiras u siječnju 2014. godine.

Za Henriquea, prebacivanje na Ligue 1 dalo bi mu priliku da igra redovitije. Prošle sezone, on je imao samo 21 put u svim natjecanjima i uglavnom je bio igrač ekipe za vrijeme svog boravka u Napoliju.

Felipe dječji dresovi Scolari inzistirao

Brazilski trener Luiz Felipe dječji dresovi Scolari inzistirao je da nije zabrinut zbog mogućeg gubitka Hulka do ozljede.

FC Zenit je propustio trening s problemom tetive koljena i sumnja da će se suočiti s Meksikom, ali Felipão tvrdi da ima plan za slučaj nepredviđenih okolnosti koji ne uspijeva.

“Vidjet ćemo kako se stvari događaju i odlučiti prije utakmice”, rekao je FIFA.com.

Nije došao jer nije učinio ništa ovdje. Ne bi trčao, ne bi sudjelovao. Nije bilo potrebe da on dođe tako da je ostao i liječio se.

“Mogu izabrati zamjenu sa zatvorenim očima – neće biti problema. Imam 23 igrača i mislim da sam ih dobro odabrao.”

“Imam Hulkove igrače s različitim hazard dres karakteristikama i različitim kvalitetama koji mogu poduprijeti tim.”