Genova je dječji nogometni dres postavljena na potpisnike Edenílson

Genova je dječji nogometni dres postavljena na potpisnike Edenílson na posudbu iz rivala Serie A Udinese, prema izvješćima.

Ugledni novinar Sky Sport Italia Gianluca Di Marzio tvrdi da je posao, koji neće uključivati ​​mogućnost trajnog transfera, blizu završetka i napominje da se Edenílson mogao pridružiti i generalu u Genovi na njihovom treningu u Neustiftu kasnijeg dana.

24-godišnji full-back, koji također može igrati u veznom redu, završio je svoj prelazak na Udinese od Corinthiansa 1. srpnja za prijavljenu naknadu od 1,76 milijuna funti.

Ovaj potez donio je uspješnu trogodišnju dres psg mbappe čaroliju u klubu na bazi São Paulo, gdje je bio dio ekipe koja je osvojila Brazilsku 2012, Copa Libertadores, 2012 Svjetsko nogometno prvenstvo, 2013 Campeonato Paulista i 2013. Recopa Sudamericana. U svom finalnom Brasileirãou [2013] s Corinthiansom, napravio je 36 nastupa kako bi pomogao Timãou na razočaravajućem 10. mjestu.

Edenílson je jedan od dva potpisa za koje se Udinese očekuje od Corinthiansa tijekom ljeta. Središnji igrač Guilherme, koji je postigao jedan gol u pet nastupa u Brazilu 2014., navodno je također meta.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *