Korintanovi posjednici komplet dresovi za fudbal Alexandre Pato priznao je da će

Korintanovi posjednici komplet dresovi za fudbal Alexandre Pato priznao je da će biti otvoren za povratak u Serie A.

Brazilski internacionalni – ograničeni 27 puta – proveo je Brasileirão 2014. na pozajmici u Sao Paulu, ali taj sporazum istječe 31. prosinca.

Patoova čarolija na Soberanu je bila produktivna – postigao je devet golova u 27 nastupa – i bilo je govora o tome da je on ostao u klubu nakon ove sezone.

Za 25-godišnjaka, međutim, povratak u Italiju, gdje je prethodno proveo pet godina s Milanom, mogao bi biti primamljiviji prijedlog.

“Ja sam na posudbi u Sao Paulu do 2015., ali mi nedostaje Italija i prijatelji koje sam ostavio”, rekao je za Il Corriere della Sera, kako je izvijestila SOCCERNEWS.

„U ovom trenutku postoje samo glasine, usredotočen sam na Sao Paulo, ali sam profesionalac. Da vidimo što će se dogoditi, zar ne? ”

Pato je prvi put stigao u Italiju u dječji dres luka modrić siječnju 2008. godine, nakon što ga je Milan potpisao iz Internacionala za prijavljenu naknadu od 22 milijuna eura. Sporazum je prvobitno dogovoren u kolovozu 2007. godine, ali propisi FIFA-e koji se odnose na maloljetnike izvan EU-a značili su da se ne može preseliti u Europu dok ne napuni 18 godina.

Pato je u početku bio hit s Rossonerima i postao instrumentalni dio ekipe koja je osvojila titulu Serie A 2010-11 i 2011 Supercoppa Italiana.

Nakon te sezone, međutim, ozljede i gubitak forme značili su da je postigao samo jedan cilj Serie A u narednih 18 mjeseci i na kraju je prodan Corinthiansu za 15 milijuna eura u siječnju 2013. godine.

Pato je proveo nešto više od godinu dana u školi Todo Poderoso, ali nakon što je razvio zategnut odnos s navijačima kluba, u veljači je Jádsona poslao u Sao Paulo u zamjenu zajma.

Defender Dória djecji dresovi ispitivao je Marseillea

Defender Dória djecji dresovi ispitivao je Marseillea, direktora Marcela Bielsa, na svojoj konferenciji za novinare u São Paulu.

Dvadesetogodišnjakinja, koja je potpisana od tvrtke Botafogo za prijavljenu naknadu od 5 milijuna eura u rujnu 2014., pridružila se São Paulu na posudbi do lipnja, nakon što je Bielsa naizgled zamrznula.

Tijekom svog boravka u Marseilleu, Dória se nije pojavio u klubu, a izvješća su sugerirala da je potpisan bez pristanka Bielse.

Taj je pojam podupro Dória, koji je iznio svoju frustraciju time što ju je argentinski taktičar zanemario.

“Ponekad sam došao s treninga s glavom prema dolje”, rekao je, kako je izvijestila web stranica Get French Football News. – Rečeno mi je da samo igram za rezerve Marseillea.

“Obožavatelji, predsjednik (Vincent Labrune) i nekoliko igrača pitali su me da igram s prvim timom. Počela sam se pitati jesam li još uvijek znala igrati nogomet … Marcelo Bielsa je bio protiv činjenice da nije bio konzultiran o mom transferu.

– Mislim da je to bio problem pogba dres na terenu između predsjednika i upravitelja. Stoga je trener dokazao da me zapravo ne treba. Ionako nije razgovarao sa mnom. Ja sam samo govorio sa svojim osobljem. Čak je otišao tako daleko da je na teren stavio igrače koji nisu igrali tamo. Dakle, ne želim govoriti o njemu … ”

Dória se nada da će svoju karijeru vratiti na pravi put sa São Paulom. Brazilski internacionalni igrač koji je jednom završio natjecanje natjecat će se s osobama kao što su Antônio Carlos, Edson Silva, Breno i Rafael Tolói za početni vez.

Menadžer Engleske nogometni dresovi za djecu Roy Hodgson očekuje

Menadžer Engleske nogometni dresovi za djecu Roy Hodgson očekuje da će Svjetsko prvenstvo u Brazilu biti posebno.

66-godišnjakinja, koja je odvela Švicarsku na Svjetsko prvenstvo 1994., vjeruje da je odnos Brazila s nogometom savršen za turnir.

“Mislim da je pravi osjećaj da je ovaj Svjetski kup poseban zbog odnosa Brazila s nogometom”, rekao je FIFA.com. – Svi Brazil povezuju s nogometom. Djelomično zbog uspjeha brazilskih nacionalnih timova i turnira koje su osvojili. No, ne radi se samo o tome, to su svi brazilski igrači koji su igrali po cijelom svijetu.

“Izvoze toliko tisuća igrača. dres manchester united Svi smo navikli vidjeti Copacabanu i druge plaže ispunjene ljudima koji se igraju na pijesku, a Brazil se smatra takvom ludom zemljom, gdje ljudi zapravo žive za igru. Biti nogometaš jednako je dobro kao i za bilo koga u Brazilu. “

Glavni trener nogometni dresovi za djecu prodaja Fiorentine Vincenzo Montella

Glavni trener nogometni dresovi za djecu prodaja Fiorentine Vincenzo Montella uključio je novo potpisivanje Andersona u momčad kako bi se suočio s Genovom.

Očekuje se da će 25-godišnjak, koji je na posudbi iz Manchester Uniteda, početi kao zamjena, ali bi mogao debitirati na stadionu Artemio Franchi u nedjelju.

Anderson će nositi dječji nogometni dres barcelona 88 i očekuje se da će imati Andow na poleđini svoje košulje.

Vezni igrač nije jedini Brazilac po imenu Montella. Vratar Neto i napadač Ryder Matos također su uključeni.

Bivši brazilski dresovi prodaja internacionalac

Bivši brazilski dresovi prodaja internacionalac Roberto Carlos vjeruje da Real Madrid mora biti strpljiv sa svojim novim potpisom.

Vlasnici Lige prvaka proveli su velike posjete kao što su James Rodriguez i Toni Kroos, ali Carlos upozorava da će im trebati vremena za prilagodbu.

“[Florentino Perez] potpisuje igrače najviše razine što je vrlo važno”, rekao je za intervju s Marcom.

“Sada je vrijeme za prilagodbu i morate biti strpljivi s igračima koji su došli.

“Opozicijski timovi će željeti juventus dres za djecu još više pobijediti Madrid, za svu svoju povijest i uspjeh.

“Madrid ima puno toga za pripremiti ove sezone jer će ove sezone biti sve teže sa svime što imaju.”

Genova je dječji nogometni dres postavljena na potpisnike Edenílson

Genova je dječji nogometni dres postavljena na potpisnike Edenílson na posudbu iz rivala Serie A Udinese, prema izvješćima.

Ugledni novinar Sky Sport Italia Gianluca Di Marzio tvrdi da je posao, koji neće uključivati ​​mogućnost trajnog transfera, blizu završetka i napominje da se Edenílson mogao pridružiti i generalu u Genovi na njihovom treningu u Neustiftu kasnijeg dana.

24-godišnji full-back, koji također može igrati u veznom redu, završio je svoj prelazak na Udinese od Corinthiansa 1. srpnja za prijavljenu naknadu od 1,76 milijuna funti.

Ovaj potez donio je uspješnu trogodišnju dres psg mbappe čaroliju u klubu na bazi São Paulo, gdje je bio dio ekipe koja je osvojila Brazilsku 2012, Copa Libertadores, 2012 Svjetsko nogometno prvenstvo, 2013 Campeonato Paulista i 2013. Recopa Sudamericana. U svom finalnom Brasileirãou [2013] s Corinthiansom, napravio je 36 nastupa kako bi pomogao Timãou na razočaravajućem 10. mjestu.

Edenílson je jedan od dva potpisa za koje se Udinese očekuje od Corinthiansa tijekom ljeta. Središnji igrač Guilherme, koji je postigao jedan gol u pet nastupa u Brazilu 2014., navodno je također meta.