komplet dresovi za fudbal Neću biti tamo

komplet dresovi za fudbal Neću biti tamo, bit ću u Hong Kongu [s rezervnom stranom]. Mislim da mogu osvojiti finale. Pobijedili su Barcelonu i tako dobro igraju na kraju sezone, tako da imaju sjajnu priliku pobijediti Bayern München. Ali, to će biti vrlo, vrlo teška igra. Odsutnost Ramiresa malo će utjecati na tim. Rami je važan igrač, defanzivno iu napadu. Chelsea će mu nedostajati za ovu utakmicu, ali Chelsea ima i druge dobre igrače. [Branislav] Ivanović također ne može igrati i mislim da su oba velika promašaja. I dalje mislim da Chelsea može pobijediti Bayern München.

paulo dybala dres Utakmica protiv Man Uniteda [u polufinalu] bila je vrlo teška. Oni igraju veliki nogomet i imaju odličnu akademiju pa smo znali da će to biti vrlo teška igra. Pokušali smo igrati nogomet. Obje noge smo igrali bolje od njih i mislim da smo zaslužili osvojiti ovaj turnir. Mislim da dolazi dobra generacija. Oni koji ste spomenuli [Lucas Piazon, Nathaniel Chalobah, Islam Feruz i Nathan Ake] vrlo su dobri i ima ih više. Mislim da iduće sezone u FA Youth Cupu Chelsea ima veliku, veliku šansu za pobjedu jer samo ja i tri, ili četiri, drugi ne mogu igrati sljedeće sezone. To će biti gotovo isti tim. Chelsea će imati vrlo, vrlo dobru momčad i mislim da će ponovno pobijediti.

Nadam se da ću [upoznati ekipu]. Ne znam gdje će ostati, ili gdje će još igrati. Neću biti na Olimpijskim igrama jer su razine tih igrača u ovom trenutku bolje od mene. Tako sam mlada i mislim da mogu igrati na sljedećoj Olimpijadi. Mislim da mogu pobijediti – Brazil uvijek dolazi s dobrim timom, s mnogo talenata. Podržavat ću ih puno.