nogometni dres za djecu Santos se praktički uvjerio u kvalifikacije

nogometni dres za djecu Santos se praktički uvjerio u kvalifikacije za nokaut faze Copa São Paulo s pobjedom 1: 0 nad São Mateusom.

Dok Peixe nisu bili najbolji u susretu, bili su ugodno bolja strana i potpuno zaslužili svoju pobjedu.

Paulisti divovi su se poveli sredinom prvog poluvremena kada je São Mateus, dok je Stefano Yuri naišao na slobodnu loptu u tom području i okrenuo se kući.

U favoritima su se pojavili kvalitetni pogledi, a istaknuti su veznjaci Lucas Otávio i Leandrinho. Međutim. ostaje nedostatak kohezije u napadu koji će biti zabrinutost prije potonjih faza.

mbappe dres psg Druga polovica ponudila je vrlo malo da bi se moglo vikati, ali postojala je prilika za sjajnu kameju naprijed Neiltona, koji je ponudio veću ravnotežu i brzinu prema liniji Santosa.

Za klub je dosad postignut napredak, ali postoji mnogo područja za dugoročni rad.

Čovjek susreta: Leandrinho (Santos) – Bilo bi lako još jednom dodijeliti nagradu njegovom srednjem veznom partneru Lucasu Otáviou, ali Leandrinho je bio vrlo impresivan u ponedjeljak navečer. Uvjerljiv prikaz u njegovoj ulozi na sredini terena, pružajući podršku njegovoj obrani, povezujući igru ​​i potičući se da pomogne u napadnim područjima. Dobra izvedba.