nogometni dresovi prodaja Čileanski šef Jorge Sampaoli

nogometni dresovi prodaja Čileanski šef Jorge Sampaoli imenovao je igrače iz inozemstva u svojoj momčadi za njihove prijateljske utakmice protiv Irana i Brazila.

Sampaoli je pozvao ukupno 20 igrača koji trguju izvan Čilea, uključujući i Arsenalov Alexis Sánchez. No, Palmeirasov playmaker Jorge Valdivia izišao je iz dvostrukog zaglavlja krajem mjeseca. Valdivia se još uvijek osjeća na putu do pune kondicije nakon nedavne ozljede i obavijestio Sampaoli da želi ostati u svom brazilskom klubu kako bi nastavio svoju rehabilitaciju. Čile igra u Iranu 26. ožujka u Austriji, a tri dana kasnije putuje u London kako bi se suočio s Brazilom na stadionu Emirates.

Veznik Chelsea kaže da je naslov Premier lige tek početak za José Mourinho-a dok se Blues približava prvoj kruni od 2010. godine.

nogometni dresovi za ekipe Pobjeda nad Arsenalom i Leicesterom u sljedeće dvije utakmice bit će dovoljna za okrjepljenje Chelsea prvaka, a Oscar priznaje da bi mogao početi razdoblje dominacije Premier lige za Blues. Oscar je za GOAL rekao: “Nadam se da. Ova momčad je stvarno mlada i mi već dugo igramo zajedno. Poboljšavamo kako vrijeme prolazi. Ovo je dobro za igrače i za klub. Znamo da smo vrlo blizu naslova, ali pred nama su neki izazovi. Ako uspijemo podići ovaj trofej i zadržati tu razinu performansi, sigurno ćemo napraviti i neke druge dobre sezone kao što je ova. “