dresovi za nogomet za djecu Dani Alves se raduje sukobu u utorak

dresovi za nogomet za djecu Dani Alves se raduje sukobu u utorak s PSG-om i smatra da su momčadi u savršenom stanju i snažno dolaze u igru.

Dani Alves je propustio utakmicu u Parizu protiv PSG-a zbog suspenzije, ali je opet na raspolaganju za povratak u Camp Nou u utorak, au ekskluzivnom intervjuu s web stranicom kluba, govori o tome kako tim mora pristupiti igri. Rekao je: “To je važna prednost koju ćemo uzeti u utakmicu, ali nije odlučujuća. Želimo se boriti za pobjedu u ovom natjecanju. Pokazali smo svoj uobičajeni karakter i osobnost te smo bili spremni riskirati – to je jedini način na koji će postići ono što nam je cilj u Ligi prvaka. ”

Menadžer Cruzeira Marcelo Oliveira priznao je da brazilski nogometni klub razmišlja o potezu da potpiše Ronaldinha.

nogometni dresovi za klubove Dvostruki svjetski igrač FIFA-e navodno pokušava napustiti Meksiko Querétaro, gdje je ugovoren do rujna 2016. Ronaldinhov brat / agent navodno je održao preliminarne razgovore s dužnosnicima Cruzeira. Marcelo Oliveira je rekao: “Ne znam ništa. To su pitanja o kojima razgovaramo u kući. Svi znaju da tražimo napadača-veznjaka, ali ima mnogo nagađanja. On je divan igrač. Moramo vidjeti gdje On je igrač koji se uvijek nameće na teren zbog svoje tehnike i talenta. Moramo procijeniti njegovo fizičko stanje i njegov interes za igranje konkurentnog nogometa u Brazilu.