glavnih slabosti nogometni dresovi za djecu prodaja Sarrijeve momčadi i bez sumnje

Pandev će biti zamoljen da dovede svoju momčad na kraj Napulija što je više moguće, bilo da je skupio loptu pod noge i držao je za podršku, ili tako što je osvojio slobodne udarce kako bi njegovi suigrači mogli postaviti neke opasne napade set komada.

Situacije s mrtvom loptom jedna su od glavnih slabosti nogometni dresovi za djecu prodaja Sarrijeve momčadi i bez sumnje Ballardini radi na njima na treningu cijeli tjedan u pripremi za ovu utakmicu.

Sarri će se okrenuti prema gore na isti način kao i obično i potražiti Insignea i Callejona iza prostora između Genovih krila i kutije. Oscar Hiljemark i Luca Rigoni vjerojatno će nastupiti kao pomoćna središta kada ne budu u vlasništvu, a istodobno prodiru prema Pandevu i Andreyu Galabinovu kada to mogu. Diego Laxalt će biti pluća Grifonea i imati će mnogo prostora za pokrivanje na lijevoj strani, ali će bez sumnje Elseidu Hysaju dati nekoliko glavobolja.

Ako Azzurri izađu s pravim stavom, izgledaju gladni od početka da liverpool dres prodaja se vrate na pobjedničke načine, onda ne bi trebali imati previše problema u porazu Rossoblua. Međutim, problem Napolija je u tome što kada Plan A ne funkcionira, ne postoji Plan B i kada se žetoni spuste, oni se mogu povući u svoju ljusku. Možda neke svježe noge koje dolaze u stranu mogu pomladiti stvari, ali predvidljivo je da će Sarri zadržati isti XI kao i prošli tjedan i svaki drugi tjedan.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *