boreći se dres modrić natrag kako bi izjednačili preko Bonuccijevog zaglavlja

Ovaj reprogramirani Derby Della Madonnina je intrigantan, iako možda neće imati superzvijezde u igri koje je nekoć graciorao posvećeni teren San Sira, ova verzija nudi neke zanimljive bitke.

Najviše očekivani dvoboj je očigledan Mauro Icardi koji se nogometni dresovi sučeljava s partnerstvom Alessia Romagnolija i Lea Bonuccija. Iako izgledi da će Riccardo Montolivo (koji je proglašen startnim) na Rafinhi i Marcelo Brozovic u veznom redu možda neće ispuniti neutralnost uzbuđenjem, to je mjesto gdje će igra vjerojatno dobiti ili izgubiti.

Može li se Milan vratiti nakon poraza od Juvea?

Milan je bio u sjajnoj utrci u ligi, osvojivši pet zaredom dok nisu morali suočiti s Juventusom na stadionu Allianz. Oni su odigrali dovoljno dobro u svom 3-1 porazu od Old Lady, boreći se dres modrić natrag kako bi izjednačili preko Bonuccijevog zaglavlja nakon što su otišli do Paulo Dybala otvarača. Kad je munja Hakana Calhanoglua udarila s prečke i vratila se, Milan je bio na vrhu. No, kako je igra počela izgledati kao da bi mogli imati udio u plijenu, Juan Cuadrado je došao s klupe kako bi se našao i napravio 2-1 prije nego što je Sami Khedira ubio kravatu.